Lamszadel
De lamszadel is een deel van de rug. Lamszadel bevat o.a. twee lamshaasjes en twee rugfilets en is voorzien van been. Lamszadel is uitermate geschikt om in de oven klaar te maken. Lamszadel is een luxe stuk lamsvlees. De Lamszadel wordt veel verkocht aan restaurants. Zij ontbenen deze lamszadel en bereiden de lamsfilets. De lamsfilets van de lamszadel zijn zacht en mals van smaak.
Bereiding:
Afhankelijk van het gerecht kan de lamszadel in zijn geheel klaar gemaakt worden waarna de filets bij het opdienen van het been worden ontdaan. In de oven is de lamszadel gaar in ongeveer 25-30 min, daarna 5 minuten laten rusten.
Bij het bereiden van de lamsfilets van de lamszadel moet goed opgeled worden dat de filets niet te lang door garen.
Voor het bestellen van een heerlijk lamszadel of andere lamsvlees producten uit ons grote assortiment kunt u onze webwinkel bezoeken. Lamsvlees bestellen is zeer eenvoudig en daarnaast nog eens erg voordelig!