Lamskoteletten
Wat is een lamskotelet?
Onze lamskotelet is een dubbele kotelet dat een echte delicatesse is. Dit stukje vlees leent zich uitstekend voor de barbecue, de grill of in de koekenpan. De koteletjes zijn binnen een paar minuutjes klaar. Zorg ervoor dat je tijdens de bereiding het kleine beetje vet aan de buitenkant laat zitten, daar blijft het vlees sappig van. Haal eventueel pas na het bakproces het overgebleven vet weg van. Meestal blijft er na het bereiden alleen nog een krokant korstje over.
Bereidingstijd lamskoteletten
Er zijn diverse manieren om lamskoteletten te bereiden . Zo zijn lamskoteltten op de grill, in de koekenpan of op de barbecue in ongeveer 5 minuten klaar. Wist u dat lamskoteletten ook prima in de oven kunnen? Zet ze ongeveer 15 minuten in de oven op een temperatuur van ca. 150 graden.
Lamskoteletten uit de schouder
Naast de originele lamskotelet zijn er ook lamskoteletten uit de schouder van het lam. Deze lamskoteletten heten schouderkarbonade. De schouderkarbonade is goedkoper is dan de originele lamskotelet.
Over Bauke Bossink
- Puur lamsvlees zonder toevoegingen
- De lekkerste smaak
Lamskoteletten bestellen?
Een lamskotelet bestellen kan in onze webwinkel. Ook treft u hier ander heerlijk lamsvlees aan.